laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la inauguración
Foto: AyuTavernes/2022
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 5 de noviembre de 2022

EL JOVENT DE TAVERNES JA COMPTA AMB UN ESPAI INFO JOVE EN LA PLAÇA DELS SEQUERS

 

• Es tracta d’un lloc on desenvolupar activitats i jocs, a més d’un punt de reunió i d’informació on poder sol·licitar assessorament sobre beques, estudis o ajudes específiques per a la joventut.
• La inversió total de les obres va ascendir a més de 40.000 euros, del Pla d’Inversions de la Diputació de València 2020-2021.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha fet esta vesprada l’obertura oficial de l’espai Info Jove situat en la plaça dels Sequers, una vegada finalitzades les obres i habilitat l’espai amb el mobiliari necessari. El centre compta amb dos entrades, una per la plaça i l’altra pel carrer Monestir de la Valldigna, bany adaptat, cuina i aire condicionat.

L’Info Jove suposa un nou espai on desenvolupar activitats i jocs dirigits als i les més joves de Tavernes, a més de servir com a punt de reunió i d’informació on poder sol·licitar assessorament sobre beques, estudis o ajudes específiques per a la joventut.

L’obertura ha comptat amb activitats complementàries per a la joventut com el taller i exhibició de graffitis a càrrec de Miquel Fons, Abel Ciscar i Josep Estruch, l’espectacle de màgia del barcelonès Magic Ramy, i una festa posterior amb la millor música electrònica a càrrec de DJ Culebra.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha destacat que “és una inversió i un projecte molt necessari perquè el jovent valler tinga un punt de referència, a través del qual revitalitzarem el seu temps d’oci i facilitarem les eines per a acompanyar-los en el seu creixement personal”.

El regidor de Joventut, Miquel Tur, ha assenyalat que “els i les joves de Tavernes ja poden fer ús del nou Info Jove, un lloc on es desenvoluparan activitats i tallers de dinamització i el servei d’assessorament en tràmits tan importants com beques i altres ajudes”.

* La inversió total de les obres va ascendir a més de 40.000 euros, i l’actuació estava emmarcada dins del Pla d’Inversions de la Diputació de València 2020-2021.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.