laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


El anterior acceso
Foto: AyuTavernes/2022
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 22 de septiembre de 2022

LES OBRES DE LA NOVA ROTONDA D’ACCÉS A LA PLATJA DE LA GOLETA COMENÇARAN EN BREU

 

• Este matí s’han signat les actes d’ocupació dels terrenys on s’executaran les obres del projecte de remodelació de la intersecció del camí de la Ratlla amb el Camí Reial (CV-605) que uneix Tavernes i Cullera.
• La nova rotonda millorarà en gran mesura la visibilitat i la seguretat de l’accés de la zona nord de la platja de Tavernes.

Este matí ha tingut lloc, en el vestíbul de la Casa de la Cultura, la signatura de les actes d’ocupació dels terrenys on s’ubicarà la nova rotonda de la intersecció del camí de la Ratlla amb la carretera CV-605 (Camí Reial), la qual uneix la zona nord de la platja de Tavernes de la Valldigna amb el terme de Cullera.

El projecte d’execució de la nova rotonda, declarat d’utilitat pública, millorarà notablement la visibilitat i la seguretat de l’accés a la zona nord de la platja. La previsió és que les obres comencen pròximament, ja que hui s’ha donat un dels últims passos administratius perquè l’execució del projecte puga iniciar-se per part de la Diputació de València, amb una inversió pròxima als 573.000 euros.

El regidor d’Urbanisme, Josep Llàcer, ha assenyalat que “prompte s’iniciaran les obres d’una demanda en la qual fa anys que treballem: una millora d’accessibilitat molt important en el Camí Reial i que garantirà la seguretat de l’accés nord a la platja, un punt perillós per on passen diàriament més de 4.000 vehicles”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.