laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la visita
Foto: AyuXeraco/2022
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 22 de septiembre de 2022

XERACO INICIA EL PROCÉS D'AMPLIACIÓ DEL CEMENTERI  

 

• Una vegada construït el bloc de nínxols que donaria per finalitzades les obres del cementeri, l'Ajuntament de Xeraco ha anunciat l'inici del procés d'ampliació del camp sant donada la necessitat de comptar amb una major capacitat.

D'aquesta manera, el primer edil, Avelino Mascarell, ha confirmat l'inici del procés amb un estudi hidrogeològic dels terrenys on s'ubica el projecte d'ampliació del cementeri. Una fase per a la qual s'ha comptat amb tècnics locals i que té com a objectiu començar amb aquesta nova millora tan demandada pels veïns i veïnes després de les diferents expropiacions de les parcel·les adjacents portades a terme.

En una següent fase, es posarà en marxa el projecte de construcció amb el suport dels tècnics que seran els encarregats de valorar la capacitat de l'espai per urbanitzar-ho per complet i deixar així els blocs marcats per a futures ampliacions.

Mascarell ha destacat que, amb aquest projecte, "pretenem atendre una necessitat del poble i, a més, donar facilitats als nostres veïns i veïnes que ho tenen complicat accedir a la quarta planta". És per això que des del consistori es construiran nínxols de tres altures i més moderns perquè siguen més accessibles. Per això, tot i que comportarà que s'utilitzen més metres, es construirà el màxim possible "perquè la gent de Xeraco estiga satisfeta".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.