laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 20 de septiembre de 2022

OBERTES LES INSCRIPCIONS PER A LES ACTIVITATS ESPORTIVES DEL CURS 2022-23

 

• Les persones interessades es poden inscriure a les classes de pilates, gimnàstica de manteniment o de condicionament físic.
• Les inscripcions es fan de dilluns a divendres, de 9 a 12h i de 17 a 19h, en les oficines del pavelló cobert Carlos Pellicer.

Un any més, l’Ajuntament, a través de la Regidoria d’Esports, organitza diverses activitats esportives per a la ciutadania com classes de pilates (per a persones majors de 60 anys), gimnàstica de manteniment i condicionament físic.

L’objectiu de les activitats és fomentar l’activitat física entre la població i impulsar l’esport, una pràctica que millora l’equilibri, la força, resistència i flexibilitat de les persones.

Les inscripcions ja es poden fer a les oficines del pavelló cobert Carlos Pellicer, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 12 hores i de 17 a 19 hores. Cal recordar que els cursos i activitats esportives començaran el proper dilluns 3 d’octubre. Per a rebre més informació, els i les interessades poden cridar al telèfon 96 282 28 16.

La regidora d’Esports, Lara Romero, ha assenyalat que “després d’un estiu ple d’activitats, l’esport continua a partir d’octubre amb una ampla oferta d’activitats esportives per a joves i majors. Hem de fomentar la participació en les activitats físiques per tal de millorar la salut i la qualitat de vida de la població de Tavernes”.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.