laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Presupuestos participativos
Foto: AyuRòtova/2022
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 20 de septiembre de 2022

RÒTOVA RECULL PROPOSTES EN LA SEGONA EDICIÓ DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS

 

• El Centre Social va acollir, el divendres 16 de setembre, la presentació de la Segona Edició dels Pressupostos Participatius.

El regidor de Participació Ciutadana, Pedro Ciscar, va explicar que en l’edició de 2022 la gent podrà proposar millores per valor de 15.000€, que s’executaran el 2023, donat l’èxit del procés l’any anterior. A més, va explicar l’estat d’execució en què es troba la tria de l’any passat.

Els Pressupostos Participatius són un procés de participació directa a través del qual la ciutadania fa seu el dret a prendre part en les decisions públiques; per això, “des de l’Ajuntament de Ròtova us animem a participar a totes i tots”. Amb açò, l’Ajuntament tracta de promoure el debat col·lectiu per a conèixer i prioritzar les necessitats de la ciutadania; fomentar la participació de la ciutadania i reforçar la seva confiança en la gestió dels recursos municipals; i apoderar a la ciutadania fent-la partícip en el disseny del projecte de poble.

* La iniciativa compta amb la col·laboració de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica i de la Diputació de València.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.