laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 19 de septiembre de 2022

OBERT EL PERÍODE DE MATRICULACIÓ PER A LES ESCOLES MUNICIPALS D’ARTS PLÀSTIQUES

 

• Este curs 2022-23, l’alumnat aprendrà tècniques com el gravat i el dibuix de paisatges, l’art de la pintura o fer escultures amb fang i ceràmica.
• Fins al 4 d’octubre es poden fer les inscripcions en la Casa de la Cultura de 10 a 13.30 hores.

Com cada any, s’ha obert el procés de matriculació per a les Escoles Municipals d’Arts Plàstiques de Tavernes, amb les quals es pot aprendre amb els nous cursos artístics dirigits tant a adults com a xiquets i xiquetes a partir de 10 anys. L’alumnat aprendrà i coneixerà un poc més tècniques artístiques com el gravat, els dibuixos i la pintura de paisatges i també a fer escultures i figures amb materials com el fang i la ceràmica.

Fins al dimarts 4 d’octubre, els i les interessades es podran inscriure en la Casa de la Cultura, en horari de 10 a 13.30 hores. Per a rebre més informació al voltant dels cursos es pot preguntar al mateix punt o cridant al telèfon 96 204 34 33.

La regidora d’Educació, Fina Vercher, ha assenyalat que “les Escoles Municipals suposen una molt bona oportunitat per a aprendre al voltant de l’art, la pintura i l’escultura. Treballem per a posar en valor la gran oferta educativa que tenim a Tavernes, amb cursos i activitats de tot tipus per a menuts i majors”.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.