laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 15 de septiembre de 2022

LA CONSTRUCCIÓ DEL NOU IES JAUME II EL JUST I LA REMODELACIÓ I AMPLIACIÓ DEL CEIP SANT MIQUEL S’INICIARAN EL PRÒXIM CURS ESCOLAR

 

• L’Ajuntament i la Conselleria d’Educació han planificat que l’alumnat dels dos centres comence el curs escolar 2023-2024 en les aules prefabricades per tal d’iniciar al mateix temps les obres de millora.
• Les actuacions emmarcades dins del Pla Edificant de la Conselleria d’Educació comporten una inversió de més de 16 milions d’euros.

Les obres de construcció del nou IES Jaume II el Just i la remodelació i ampliació del CEIP Sant Miquel començaran amb l’inici del pròxim curs escolar. L’Ajuntament de Tavernes i la Conselleria d’Educació han refermat la planificació acordada el passat mes de desembre: l’alumnat començarà ja el pròxim setembre el curs 2023-2024 en les aules prefabricades, perquè al mateix temps puguen donar inici les obres de millora en els dos centres educatius.

Les actuacions emmarcades dins del Pla Edificant de la Conselleria d’Educació comporten una inversió de més de 16 milions d’euros. La construcció del nou IES Jaume II el Just tindrà una inversió de 11.500.571,91 euros, mentre que en l’ampliació, remodelació i unificació del CEIP Sant Miquel s’invertiran 4.544.810,33 euros, finançats íntegrament per la Conselleria.

El regidor d’Obres Públiques, Josep Llàcer, la regidora d’Educació, Fina Vercher, i tècnics municipals s’han reunit amb els tècnics de la Conselleria d’Educació per a planificar el calendari i la instal·lació de les aules prefabricades en els terrenys proposats pel consistori mentre s’executen les obres de millora en els dos centres educatius.

Així, la Conselleria es farà càrrec de la inversió en el lloguer i muntatge de les instal·lacions prefabricades, mentre que l’Ajuntament prepararà en els pròxims mesos els terrenys municipals sobre els quals s’alçaran els centres provisionals, així com totes les connexions dels serveis que es necessiten (llum, aigua, telèfon…).

L’Ajuntament ja ha finalitzat els estudis geotècnics en els dos centres i està preparant els plecs de condicions per a licitar la redacció dels projectes de construcció.

Els regidors Josep Llàcer i Fina Vercher han assenyalat que “el treball de l’Ajuntament i la planificació consensuada amb la Conselleria permetrà iniciar el pròxim any les obres de les dos actuacions de major magnitud del Pla Edificant, amb el qual millorarem els centres educatius del municipi, dotant-los de nous serveis i garantint aules dignes a tota la comunitat educativa de Tavernes”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.