laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Taller de cerámica
Foto: AyuPotries/2022
Fuente: Ayuntamiento de Potries
Valencia 15 de septiembre de 2022

L’ESCOLA TALLER DE CERÀMICA “LES ENVERNISSADORES” DE POTRIES PENJA EL CARTELL DE COMPLET

 

• Els cursos de fang impartits per Isabel Boigues a l’Escola-Taller han resultat tot un èxit i un any més es penja el cartell de complet. Els tallers de terrissa s’imparteixen totes les vesprades de 18 a 20 hores i els dissabtes pel matí en horari de 10 a 12 hores.

50 persones i 30 xiquets i xiquetes van començar les classes aquesta setmana amb moltes ganes i il·lusió. Fins al mes de desembre i durant 12 sessions els alumnes aprendran a modelar amb fang, prendran consciència dels volums dels objectes i utilitzaran diverses tècniques decoratives.

SERGI VIDAL, REGIDOR DE CULTURA I PATRIMONI DE L’AJUNTAMENT DE POTRIES:

“L’Escola-Taller de Ceràmica de Potries està de celebració. En el seu segon any de vida, en este segon curs que està en marxa, ha omplit totes les places de matrícula. En total, 50 persones adultes i 30 xiquets i xiquetes assistiran a cursos de ceràmica a Potries. L’Escola-Taller es consolida, així, com un projecte singular que cobreix la voluntat de moltes persones del nostre poble i d’arreu de la comarca de practicar el treball artesanal de fang.

Des de l’Ajuntament de Potries estem ben contentes de continuar avançant en la recuperació de la tradició i l’ofici terrisser del nostre poble, un objectiu que ens vam marcar en el Pla Estratègic Cultural de Potries”.

L’Escola-Taller de Ceràmica “Les Envernissadores” ha tingut molt bona acollida i és ja una realitat. La cultura del fang és una de les tradicions més importants a Potries i forma part d’una cultura mil·lenària que l’Ajuntament vol tornar a recuperar.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.