laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Presupuestos participativos
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 13 de septiembre de 2022

L'AJUNTAMENT DE RÒTOVA IMPULSA LA 2A EDICIÓ DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS

 

• L'Ajuntament de Ròtova impulsa, per segona vegada, els Pressupostos Participatius per tal que les veïnes i els veïns del poble puguen proposar i decidir projectes al municipi. La iniciativa serà presentada de manera presencial el 14 de setembre a les 20h a la plaça Major, i la segona edició comptarà amb un compromís d’inversió de 15.000 euros.

Els Pressupostos Participatius són un procés de participació directa de la ciutadania a través del qual aquesta fa seu el dret a prendre part en les decisions públiques; per això, des de l’Ajuntament de Ròtova us animem a participar a totes i tots. Amb açò, l’Ajuntament tracta de promoure el debat col·lectiu per a conèixer i prioritzar les necessitats de la ciutadania; fomentar la participació de la ciutadania i reforçar la seua confiança en la gestió dels recursos municipals; i apoderar a la ciutadania fent-la partícipa en el disseny del projecte de poble.

A partir del dia 15 de setembre, qualsevol persona podrà fer propostes fins al 23 de setembre. Després de ser analitzades pels tècnics municipals, es presentaran a votació el dia 30 de setembre a la Plaça Major a les 20h.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.