laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Velódromo
Foto: Pixabay/2022
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 12 de septiembre de 2022

XERACO INICIA AQUEST DILLUNS LA CONSTRUCCIÓ DEL NOU VELÒDROM

 

• Les obres de construcció del nou velòdrom de Xeraco arranquen aquest pròxim dilluns, 12 de setembre. Un projecte que naix amb l'objectiu d'atendre una de les necessitats del Club de Córrer Xeraco en comptar pròximament amb un espai on poder entrenar amb seguretat.

L'alcalde, Avelino Mascarell, ha mostrat la seua alegria en anunciar la notícia i agraïa al programa IVACE Polígons la possibilitat de reprendre aquesta iniciativa perquè "per fi hem iniciat les obres i en 4 mesos de termini d'execució que té, el poble de Xeraco i els seus esportistes tindran disponible aquest velòdrom".

L'actuació finalitzarà a fi d'any i inclou el condicionament de la infraestructura del velòdrom, creant una pista interior de 200 metres a l'aire lliure. Aquesta obra comptarà amb dues fases, una primera que suposa la creació de la pista i, una segona fase que implicarà l'ampliació de la pista perquè "des del Club de Córrer Xeraco tinguen el seu propi espai com ja tenen altres associacions". L'obra ha estat adjudicada a l'empresa local Foracrai.

Mascarell ha destacat que són “unes obres destinades a donar funcionalitat a un velòdrom perquè siguen utilitzades pels nostres esportistes. Un compromís adquirit amb el Club de Córrer Xeraco després d'atendre les necessitats dels nostres col·lectius i associacions”.

Per la seua banda, el president del club, Juan Vitoria, ha assegurat que "és una projecte molt esperat des de fa molts anys. Ara tindrem un lloc adequat on poder entrenar. És una gran alegria no sols per al club, sinó per al municipi". A més, ha anunciat que, amb aquesta nova infraestructura, "es posarà en marxa el nou projecte de l'Escoleta d'Atletisme, una iniciativa que ens permetrà fer realitat aquest somni per a tots els apassionants del món de córrer".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.