laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Compra 40 y paga 20€
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 8 de septiembre de 2022

EN MARXA UNA NOVA EDICIÓ DE LA "TARGETA COMPRA LOCAL" A BELLREGUARD

 

• Amb motiu del començament del nou curs i amb l'objectiu d'incentivar les compres al menut comerç local, l'ajuntament de Bellreguard, amb la col·laboració d'ACOBELL i Caixa Popular, han destinat 13.000,00 € per a la creació de prop de 700 targetes regal per un valor de 26.000,00 €.

Les persones majors de 18 anys empadronades a Bellreguard, han pogut adquirir fins al dia 9 de setembre per sols 20 €, una targeta regal per valor del doble d'eixe import, és a dir, d'un valor de 40 €, per a ser consumits en el llistat d'establiments adherits a la campanya, socis d'ACOBELL, l'Associació de Comerciants, Empreses i Professionals de Bellreguard.

Després de l'èxit de l'anterior edició i pel fet que actualment la inflació, els problemes en l'economia per tots coneguts, i els negatius efectes que la criticada obra de la carretera a les platges ha ocasionat i que han colpejat molt particularment a les economies familiars i al menut comerç, l'ajuntament de Bellreguard ha destinat 10.000,00 € del seu pressupost amb la finalitat de quasi triplicar el nombre de targetes emeses en la campanya de 2021.

A més a més, l'increment de les aportacions d'ACOBELL i de Caixa Popular que sumen 3.000,00 € a eixa dotació municipal, permetrà que sumades a les aportacions de 20 € dels beneficiaris, posen en circulació la xifra de 26.000,00 € que pot consumir-se fins al 30 d'octubre, just a l'inici del curs escolar i a la tornada de vacances on més complicat resulta a les famílies fer front a les despeses pròpies d'esta època.

Esta iniciativa se suma a la de quasi 2.000,00 € que la regidoria de Benestar Social està realitzant en les jornades de donació de sang a Bellreguard, i que premia a les persones solidàries amb vals de compra de 5 € per a ser consumits al comerç local associat. Des d'Acobell s'insisteix en el valor que té per a la dinamització de l'economia local, suportada en gran manera pel menut comerç i les menudes empreses ubicades a Bellreguard, la important i decidida col·laboració del seu ajuntament.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.