laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Oliva
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 6 de septiembre de 2022

OLIVA CONTINUA TREBALLANT PER GARANTIR L'ACCESSIBILITAT DELS CENTRES EDUCATIUS

 

• La regidoria d’Educació, encapçalada per la vicealcaldessa, Ana Morell, ha estat treballant en millorar els accessos als CEIP Hort de Palau i Verge dels Desemparats, així com la Pujada al Calvari que està prop de l’entrada al CEIP La Carrasca.
• Aquests treballs continuen els fets als CEIP Lluís Vives i Santa Anna, el curs passat.

Davant l’inici del curs escolar el proper dilluns, 12 de setembre des de la regidoria d’Educació d’Oliva que encapçala la vicealcaldessa, Ana Morell, s’ha estat treballant per millorar els accessos als centres educatius de la ciutat. En els darrers dies s'han pogut acabar les tasques de millora de l’entrada al CEIP Verge dels Desemparats i la remodelació de l’accés a l’Hort de Palau.

Una altra acció realitzada davant de l’inici del present curs escolar és la adequació i reparació del marge de la Pujada al Calvari, pròxim a l’entrada al CEIP La Carrasca. S’ha reconstruït una part del mur de contenció que estava molt degradada, guanyant així en seguretat a l’accés al centre.

Totes aquestes actuacions venen a continuar la línia de treball ja iniciada el curs passat des de l’àrea d’Educació i que va permetre l’enjardinament de l’entorn del CEIP Lluís Vives, i la millora de l’accessibilitat al pas de vianants de la porta principal del centre educatiu. El curs passat també va es va instal·lar la barana de fusta a les escales que donen accés al CEIP Santa Anna des del carrer Sant Rafael.

Les millores d’aquests centres tindran continuïtat en la resta dels edificis educatius durant el curs que comença en pocs dies, després de les valoracions dels tècnics municipals i els treballadors i treballadores dels centres educatius, com ara els equips docents o els equips directius.

Des del departament d’Educació s’està treballant colze a colze amb els centres escolars per posar-los a punt per a l’inici del curs. La regidora de l’àrea ha volgut agrair “la magnífica col·laboració que tots els centres educatius estan oferint perquè la tornada a l’escola siga tot un èxit i per fi siga com abans de la pandèmia, amb la normalitat 100% restablida i sense restriccions”, ha indicat Morell.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.