laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la charla
Foto: AyuTavernes/2022
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 4 de agosto de 2022

L’AJUNTAMENT I AVA-ASAJA INFORMEN DE LES AJUDES A AGRICULTORS PER A PAL·LIAR LES PÈRDUES A CAUSA DEL COTONET

 

• Van destinades a productors agrícoles per a compensar les pèrdues que el cotonet ha provocat en cítrics i caquis durant la campanya 2021-22.
• Les ajudes de la Conselleria d’Agricultura de la Generalitat es poden sol·licitar fins al 16 d’agost.

La Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna va acollir la setmana passada una jornada informativa per a agricultors i agricultores sobre les ajudes convocades per la Conselleria d’Agricultura de la Generalitat Valenciana per a compensar les pèrdues que el cotonet ha provocat en cítrics i caquis durant la campanya 2021-22.

Estes ajudes van destinades als productors agrícoles que van tindre unes pèrdues de producció superiors al 30% i es poden sol·licitar fins al 16 d’agost a través del següent enllaç, on es troba tota la informació necessària: http://ow.ly/JMW530spnvR.

La xarrada oberta a tota la ciutadania va estar impartida pel responsable dels serveis tècnics d’AVA-ASAJA, José Francisco Sales, i amb la col·laboració de la Regidoria d’Agricultura, en una jornada informativa on també es van tractar les línies bàsiques de la nova PAC (Política Agrària Comú) prevista entre els anys 2023 i 2027, on es reflectiran les futures normatives europees en què s’emmarcarà el sector agrari valencià.

El regidor d’Agricultura, Emili Enguix, ha assenyalat que “col·laborem activament amb la Conselleria d’Agricultura o amb associacions com l’AVA-ASAJA per a ajudar al sector del camp i als nostres llauradors. A nivell local, hem treballat de valent per a dur endavant el projecte de l’insectari municipal, que farà front a la plaga del cotonet amb mitjans naturals”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.