laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la salida de la anterior edición
Foto: AyuTavernes/2021
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 3 de agosto de 2022

LA 33A VOLTA A PEU A LA PLATJA DE TAVERNES SUPERA JA ELS 550 PARTICIPANTS

 

• La tradicional cursa popular té lloc este divendres 5 d’agost (20.30 hores) amb un recorregut de 8km per tot el casc urbà de la platja.
• La Volta a Peu enguany comptarà amb un Punt Violeta i la presència d’atletes de renom com Pili Vázquez, Amadeo Abal, Juanra Pous, Raquel Almiñana, Moha Rida o Agustín Sieres.

La tradicional Volta a Peu a la platja de Tavernes de la Valldigna torna, per fi amb total normalitat, este divendres 5 d’agost. La 33a edició de la cursa popular organitzada pel CA la Valldigna, amb la col·laboració de l’Ajuntament a través de la Regidoria d’Esports, ha superat ja l’important registre de 550 corredors i corredores participants.

L’eixida es donarà a les 20.30 hores des del carrer la Goleta, junt al llac, i es recorrerà tot el casc urbà amb un recorregut de 8km. Les inscripcions per a la cursa continuaran obertes fins al dijous 4 d’agost a les 23.55 hores en la pàgina web de mychip (https://www.mychip.es/evento/33-volta-a-peu-a-la-platja-de-tavernes-33).

La 33a edició de la Volta a Peu a la platja comptarà amb la participació de prestigiosos atletes com Pili Vázquez, Amadeo Abal, Juanra Pous, Raquel Almiñana, Moha Rida o Agustín Sieres.

Enguany, com a novetat, la cursa comptarà amb un Punt Violeta en el mateix carrer la Goleta a càrrec de la Regidoria d’Igualtat i l’Associació Alanna, formada per dones víctimes de violència de gènere, per tal de conscienciar i fomentar la igualtat i lluitar contra la violència masclista.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha ressaltat “l’atractiu i el creixement exponencial que té la cursa gràcies al magnífic treball del CA la Valldigna, un club exemplar en l’organització d’esdeveniments esportius i que rebrà sempre el suport necessari per part de l’Ajuntament”.

Per la seua part, la regidora d’Esports, Lara Romero, ha destacat que “la Volta a Peu de la platja de Tavernes és referent entre les curses populars estiuenques de la Safor, i així ho confirma el nou èxit de participació i l’afluència de públic que té tots els anys”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.