laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Obras de mejora
Foto: AyuTavernes/2022
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 2 de agosto de 2022

EN MARXA LES OBRES DE MILLORA I AMPLIACIÓ DEL COL·LECTOR DE L’ENCREUAMENT DE MESTRE SERRANO

 

• L´actuació permetrà ampliar el diàmetre del col·lector i independitzar la xarxa d’aigua de pluja de la xarxa de sanejament per a facilitar el desaigüe en el barri de la Dula.
• Les obres es financen mitjançant una modificació de crèdit del romanent de tresoreria del pressupost de l’any 2021.

Esta setmana s’han iniciat les obres de substitució i ampliació del col·lector i la xarxa de sanejament de l’encreuament del carrer Mestre Serrano amb el camí la Dula per a millorar la xarxa de desaigües, evitar inundacions i facilitar l’eixida de les aigües pluvials en les fortes tempestes.

Així, les actuacions de millora permeten ampliar el diàmetre del col·lector, a més de separar la xarxa d’aigües pluvials de la xarxa de sanejament per a evitar la saturació i millorar el sistema de desaigüe de la zona durant episodis de fortes pluges torrencials.

Les obres que s’executen, amb una inversió superior als 30.000 euros, s’han finançat mitjançant una modificació de crèdit del romanent de tresoreria del pressupost de l’exercici 2021.

El regidor d’Obres Públiques, Josep Llàcer, ha destacat que les obres “milloraran la xarxa de desaigües de la zona de la Dula i eliminaran un punt conflictiu de saturació per la gran quantitat que baixa de la muntanya en dies de fortes pluges”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.