laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de uno de los conciertos
Foto: AyuTavernes/2022
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 28 de julio de 2022

L’IBOGA SUMMER FESTIVAL DE LA PLATJA DE TAVERNES COMENÇA AMB RÈCORD D’ASSISTÈNCIA

 

• Més de 20 artistes internacionals de renom com Goran Bregovic, Dub Inc, Talco, Auxili o Tesa actuen este cap de setmana en la zona sud de la platja vallera.
• La primera jornada de festival, gratuïta per als veïns i veïnes de Tavernes, va ser un èxit d’assistència i de bon ambient.
• Per tal de protegir l’entorn natural i les dunes, s’ha reforçat el personal de seguretat, informació i vigilància.

La millor música internacional dels gèneres balcànics, reggae, ska i drum and bass ha tornat a la platja de Tavernes de la Valldigna. La huitena edició de l’Iboga Summer Festival ja està en marxa després que ahir es celebrara la primera jornada del festival, amb rècord d’assistència i les actuacions de la batucada Sambango, La Otra, Kogor, Jamones con Tacones, The Pickin Boppers, Cristosaurio i els portuguesos Kumpania Algazarra.

Per davant, tres dies replets de concerts d’artistes valencians i de reconeguts grups internacionals com Goran Bregovic, Dub Inc, Auxili, Tesa, La Yegros, Talco, Maluks, Vandal, Sara Hebe o La Trocamba Matanusca, que passaran pels dos grans escenaris del festival. Ahir molts veïns i veïnes de Tavernes van gaudir del festival aprofitant la promoció gratuïta per als vallers i valleres, i cal recordar que amb la polsera d’ahir dimecres es poden adquirir entrades al 50%.

La huitena edició ja ha batut el rècord absolut d’assistència i té com a principal novetat el canvi d’ubicació del recinte, situat en la zona sud de la platja junt al camí Marenys, i amb una zona d’acampada habilitada per a més de 7.000 persones. Per tal de protegir l’entorn natural, s’ha reforçat el personal de seguretat i vigilància que informarà als i les assistents sobre l’obligatorietat de protegir les dunes i mantindre neta la platja i tot l’entorn, incidint en la importància del reciclatge i el respecte al medi ambient.

A més dels dos escenaris, Endorphine Stage i Dopamine Stage, el mercadet d’artesania, la zona de food-trucks, el globus aerostàtic, l’àrea chill out, i tots els serveis habilitats per al desenvolupament de l’esdeveniment musical.  

Per últim, el festival ha posat a disposició dels iboguers i ibogueres diferents opcions d’autobusos gratuïts per a traslladar-se des de la platja o l’estació de tren de Tavernes fins al festival, per tal de fomentar l’ús del transport públic.

El regidor de Festivals, Josep Llàcer, ha assenyalat que “és una magnífica notícia l’èxit d’assistència a l’Iboga després dels anys de pandèmia. Els festivals suposen un impuls i deixen un impacte molt positiu a Tavernes, ahir ja vam veure el bon ambient i la gran afluència de gent que tindrà la platja estos dies”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.