laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


PSPV-PSOE (Oliva)

Fuente: PSPV-PSOE (Oliva)
Valencia 28 de julio de 2022

EL TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTICIA TORNA A DONAR LA RAÓ A ANA MORELL RESPECTE A LA SITUACIÓ DE LES OBRES EN LA SEUA VIVENDA DEL CARRER LES TENDES

 

• Per tercera vegada la justicia reconeix la legalitat de les obres que la secretaria general del PSPV d’Oliva va realitzar i posa en qüestió els motius pels quals l'alcaldia de compromís, va sol·licitar informes externs contradictòris.
• Aquesta persecució política contra la líder del PSPV-PSOE d’Oliva ha costat més de 20.000 euros de diners públics.

Davant de la sentència del TSJCV en relació a la llicència d’obres de la nostra secretària general Ana Morell, l’executiva local del PSPV-PSOE d’Oliva vol expressar a la ciutadania els següents punts:

En primer lloc, donar l’enhorabona a Ana Morell perquè ha tornat a guanyar el judici respecte a les obres de sa casa, i manifestar que aquesta executiva, com també les anteriors, mai havien dubtat de la seua secretària general, i que ella sempre ha tingut el suport unànime dels membres de l’executiva.

Segon, la sentència és ben clara i deixa en evidència que l’informe extern que el senyor David González va demanar mesos abans de les eleccions municipals de 2019 amb el que es basava per llevar la llicència d’obres que el mateix Ajuntament havia atorgat a Ana Morell, en cap cas podia servir per fonamentar la retirada de l’esmentada llicència, sent un document viciat que obvia els informes favorables que Morell si tenia per part dels tècnics municipals. Evidenciant que l’interès de la màxima autoritat local no responia a la defensa dels interessos de la ciutat sinó a un atac a la seua rival política, la senyora Morell.

Tercer. Defenem que des del departament d’urbanisme de l’Ajuntament d’Oliva es va actuar correctament a nivell tècnic; sent el regidor de Compromís, senyor Vicent Canet, – responsable de l’àrea durant la legislatura 2015-2019 – qui com a polític va muntar tot l’engranatge perquè amb diners de l’Ajuntament s’actuarà contra una adversària política com era la senyora Morell. Per últim, durant aquesta legislatura Ana Morell ha estat denuncia i querellada per diversos polítics d’aquest Ajuntament i ha quedat absolta de tots els processos judicials. Per a aquest cas que ara es tanca, cal recordar que és la tercera sentència que Ana Morell guanya pel que fa a les obres de sa casa; 3 sentències que sempre li han donat la raó, condemnant a pagar les costes a l’Ajuntament d’Oliva i que evidencien que la llicència d’obres atorgada en 2014 sempre ha estat correcta i les obres s’ajustaven a la legalitat. Amb aquesta nova sentència, corroborem el que ja sabíem: la senyora Morell, ha estat víctima d’una persecució política.

Des de l’executiva local renunciem a demanar responsabilitats polítiques mes enllà, encara que entenem que la senyora Morell es mereixedora d’una disculpa pública pel dany a la seua imatge i la de la seua família tots aquests anys.

Per últim sol·licitem a l’alcaldia que s’inicie el procés perquè no siga el poble d’Oliva qui haja d’assumir aquestes costes i siguen els responsables que ho facen a títol personal; són més de 20.000 euros que porten gastats en judicis contra Ana Morell i que està assumint l’Ajuntament.

L’executiva local del PSPV-PSOE vol reafirmar el seu suport a Ana Morell, com a secretària general d’Oliva i manifestar el seu orgull per estar ben representat el partit en l’Ajuntament d’Oliva. També desitgem que mai més cap persona d’Oliva haja de viure la situació que la nostra companya ha hagut de sofrir durant més de 7 anys, i que aquesta forma de persecució política més mai torne a passar per part de cap partit polític.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.