laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la bienvenida
Foto: AyuTavernes/2022
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 28 de julio de 2022

L’AJUNTAMENT CONTRACTA 5 PERSONES DESOCUPADES PER A PREVINDRE INCENDIS I MILLORAR L’ENTORN NATURAL

 

• El consistori ha sigut beneficiari d’una subvenció de més de 70.000 euros del programa EMERGE de Labora.
• Els 5 veïns i veïnes contractats faran accions preventives contra incendis i de suport d’emergències en l’àmbit forestal.
• La primera tasca de la brigada forestal serà la neteja i l’adequació de les dunes de la platja dels Marenys.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha contractat durant 8 mesos a 5 veïnes i veïns desocupats per a realitzar accions preventives contra incendis, millora de l’entorn natural i tasques de suport d’emergències en l’àmbit forestal. La contractació s’ha fet a través del programa d’ocupació EMERGE de Labora, del qual el consistori ha rebut una subvenció de 71.676,88 euros.

La primera tasca que realitzarà la brigada forestal serà la neteja i adequació de les dunes de la platja dels Marenys, entre Tavernes i Xeraco. Cal remarcar que les dunes són considerades terreny forestal. Seguidament iniciaran els treballs de prevenció d’incendis, millora i adequació de les zones forestals de les muntanyes de les Creus i de l’Ombria, tot baix la supervisió de l’agent forestal de la Generalitat Valenciana.

A més de les tasques de prevenció i millora mediambiental, la brigada forestal donarà suport a les forces i cossos de seguretat en situacions d’emergència com incendis, inundacions o rescats en la muntanya.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, el regidor de Foment Local, Josep Llàcer, les regidores de Medi Ambient, Mònica Palomares, i de Personal, Encar Mifsud, han donat la benvinguda als 5 veïns i veïnes que formen la nova brigada forestal.

L’alcalde Sergi González ha destacat que “una nova subvenció gràcies al magnífic treball del departament de Foment Local permet donar ocupació a 5 veïns en situació d’atur, que treballaran en la important tasca de previndre incendis forestals i millorar l’entorn natural”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.