laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la jornada
Foto: AyuRòtova/2022
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 25 de julio de 2022

REMEMOREM CONTES I HISTÒRIES AMB ALMUDENA FRANCÉS EN ‘CONTES A LA FRESCA’

 

• La vesprada del passat 19 de juliol es reuniren al Barri Mare Verge de la Salut, un grup d'edats diverses per contar i escoltar les històries arrelades a la ment de la gent gran de Ròtova, en el context de l’activitat ‘Contes a la fresca’.

Almudena Francés, contacontes amb àmplia experiència, va ser l’encarregada de conduir una jornada d’allò més entretinguda. Les històries havien sigut treballades per gent gran de Ròtova al taller de la Memòria, amb Almudena i Esther, que treballa habitualment amb aquest grup. També va haver-hi lloc per a la participació espontània dels assistents, els quals van sorprendre amb les seues narracions.

L’activitat va concloure amb una reflexió d’Almudena la qual va ressaltar la importància que la cultura popular de Ròtova continue transmetent-se d'avis a nets i de pares a fills, tal com s’ha fet sempre, mitjançant la narració dels contes més increïbles i les històries més divertides.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.