laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Benifairó
Valencia 25 de julio de 2022

RAFA LAHUERTA PRESENTA «NORUEGA» A BENIFAIRÓ

 

• L’autor de Noruega tancarà VIIIª edició de la Literatura a la Plaça.

Si hi ha algun fenomen literari dels darrers anys a les lletres valencianes, aquest és sense cap mena de dubte la novel·la de Rafa Laherta Norruega, la qual porta ja venuts uns 20.000 exemplars. A hores d’ara una de les novel·les més venudes, amb un èxit comparable als ja clàssics Gràcies per la propina de Ferran Torrent o Crim de germania de Josep Lozano.

Noruega és una novel·la de la ciutat de València, però també una novel·la generacional, on es retrata aquella València ja desapareguda on el protagonista transcorre el seu recorregut vital, retratant així una generació que va viure el trànsit des d’aquella València dels anys huitanta i noranta a la València actual.

Amb Rafa Lahuerta es tanca l’edició d’aquest any de la Literatura a la Plaça, que , any rere any, consolida un públic fidel, lector i compromès amb la literatura, un públic que participa i debat sobre aspectes literaris, autors, gèneres, etc.

En resum, un públic popular que amb els anys ha anat cultivant el gust per reunir-se, escoltar els autors i després debatre amb ells. L’acte tindrà lloc a la plaça Major de Benifairó el dimarts 26 a les 20:00h.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.