laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Una de las dos zonas de baño adaptado
Foto: AyuTavernes/2022
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 23 de julio de 2022

L’AJUNTAMENT AMPLIA L’HORARI DEL SERVEI DE BANY ADAPTAT EN LES PLATGES DE TAVERNES

 

• Es podrà fer ús de les dos zones de bany adaptat vigilades també per les vesprades, de 16 a 19 hores.
• El nou contracte de salvament i socorrisme també comporta importants millores com l’increment de socorristes, l’ús de dos drons per a vigilància i salvament, passejos gratuïts en embarcació per a persones amb mobilitat reduïda o tallers mediambientals.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna amplia des de hui mateix l’horari de les dos zones de bany adaptat situades en la platja de Tavernes i en la platja de la Goleta. El nou contracte de salvament i socorrisme per a la platja de Tavernes, que s’ha formalitzat esta setmana però que ja estava adjudicat i prestant el servei, contempla l’obertura també per les vesprades del servei de bany adaptat i vigilat per socorristes, de 16 a 19 hores per a oferir un millor servei a tota la ciutadania (pel matí l’horari és de 10.30 a 14.30 hores).

El plec de condicions del nou contracte comporta també diferents millores que ja s’han posat en marxa hui mateix, com l’increment del nombre de socorristes per a la temporada alta de l’estiu, l’ús de dos drons de vigilància i salvament per a incrementar la seguretat de les platges valleres, treballs de retirada de residus sòlids per part de l’empresa, a més de campanyes i tallers de conscienciació mediambiental i de recollida de fem en la platja.

Altra de les millores importants són les pioneres jornades de passejos gratuïts en embarcació per a veïns i visitants amb mobilitat reduïda que tindran lloc durant l’estiu, i dels quals es donarà informació més detallada la pròxima setmana.

La regidora de Serveis Públics, Noèlia Alberola, ha destacat que “ampliar l’horari del servei de bany adaptat era una prioritat per a l’Ajuntament, per tal d’oferir durant tot el dia el millor servei possible perquè tota la ciutadania puga gaudir de la platja”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.