laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Productos típicos de la zona
Foto: VD/2022
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 23 de julio de 2022

EN MARXA LA 28A FIRA DE SANT JAUME EN EL LLAC DE LA GOLETA

 

• Durant tot el cap de setmana es celebra la tradicional fira de productes valencians en la platja de Tavernes.
• Les activitats programades giren al voltant de la música, l’art, el patrimoni, la cultura, la gastronomia i les tradicions valencianes.

La 28a edició de la Fira de Sant Jaume de Tavernes de la Valldigna ja està en marxa amb un ventall molt ampli de productes valencians i activitats per a tota la família. Com l’any passat, la fira repeteix ubicació en el Llac de la Goleta de la platja de Tavernes, ambientada en les tradicions valencianes i amb parades de productes valencians i activitats que giren al voltant de la cultura, la música, les tradicions, l’art i el patrimoni històric de Tavernes.


Tradiciones de la zona - Foto: VD/2022

L’obertura de la Fira de Sant Jaume va comptar amb la presència de la directora general de Comerç, Artesania i Consum, Rosana Seguí, la diputada a les Corts Valencianes, Nathalie Torres, l’alcalde de Tavernes, Sergi González, la regidora de Turisme, Lara Romero, membres de la corporació municipal i l’acompanyament musical dels xirimiters. Les activitats en el Llac de la Goleta es van completar per la nit amb l’actuació de l’Orquestra Euforia en la zona de Padur.

Hui dissabte 23 les activitats de la fira s’iniciaran a les 19 hores amb l’actuació de la xaranga vallera ‘Això ho pague jo’, que omplirà de música el Llac de la Goleta. A més, el Grup de Balls Populars de Tavernes tancarà la jornada artística a les 21 hores, fent gaudir als i les assistents amb la seua música i danses tradicionals.

D’altra banda, demà diumenge 24, a les 19 hores, serà el torn per a la música de la batucada Vall-Tu-Kà, que amenitzarà la vesprada amb el seu espectacle. La 28a edició de la Fira de Sant Jaume es tancarà amb el tradicional castell de focs artificials en el mateix parc del Llac de la Goleta (22 hores).

A més, durant totes les vesprades hi ha tallers didàctics per a conéixer com era la vida durant la Prehistòria al jaciment valler de la Cova del Bolomor, així com tallers participatius d’art impartits per l’artista i escultor valler Jesús Martín-Lorente ‘Xule’ (de 20 a 21 hores). Així mateix, els i les més menudes podran gaudir d’activitats infantils, tallers de manualitats i jocs de taula tradicionals durant els tres dies de la fira.

L’alcalde Sergi González i la regidora de Turisme, Lara Romero, han destacat “la bona afluència d’assistents en la primera jornada de la fira, la qual compta amb un ventall d’activitats i propostes per a totes les edats al voltant de les tradicions valencianes i locals i amb gran diversitat de productes”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.