laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Pequeño comercio
Foto: VD/2022
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 23 de julio de 2022

LA CAMPANYA ‘PRÒXIMS A TU’ DE PROMOCIÓ DEL XICOTET COMERÇ DE TAVERNES JA ES POT VISITAR EN L’AVINGUDA DE LA MARINA

 

• L’exposició fotogràfica composada per les imatges promocionals de vora 90 comerciants es pot visitar durant tot el cap de setmana en la platja de Tavernes.
• L’objectiu és donar a conéixer els xicotets establiments del municipi apropant-los a la població i als visitants.

L’exposició fotogràfica de la campanya de promoció del comerç local ‘Pròxims a tu’ ja es pot visitar durant tot el cap de setmana en l’avinguda de la Marina de la platja, junt a la Tourist Info. L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Comerç Local, ha posat en marxa una nova campanya de promoció del comerç local i els establiments d’oci i restauració, on els i les protagonistes son 84 comerciants i/o treballadors i treballadores dels comerços vallers.

Les fotografies principals de l’exposició van acompanyades d’una frase que defineix a cada comerç, com a reclam per a promocionar els productes i serveis que els ciutadans tenen al seu abast i donar a conéixer les persones que treballen per l'economia i l'ocupació de Tavernes. A més, els cartells de la campanya es van entregar als i les comerciants perquè els puguen penjar als seus establiments.

L’obertura de l’exposició va comptar amb la presència de la directora general de Comerç, Artesania i Consum, Rosana Seguí, la diputada a les Corts Valencianes, Nathalie Torres, l’alcalde de Tavernes, Sergi González, la regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, membres de la corporació municipal i els i les comerciants participants en la campanya.

L’alcalde Sergi González i la regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, han assenyalat que “la campanya ha tingut una gran acceptació en el teixit comercial i també en la ciutadania pel seu atractiu, amb la qual es destaca allò que fa especial a cada comerç per a apropar-lo encara més a la gent”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.