laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Mancomunitat Cultural de la Marina Alta (MACMA)
Valencia 19 de julio de 2022

EL REPOSITORI DE LA MARINA ALTA PROJECTE DE RECERCA DE FONS D'INVESTIGACIÓ DE LA BIBLIOTECA DE LA MARINA ALTA

 

• Des de la Biblioteca de la Marina Alta de la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta s’enceta aquest nou projecte, basat en la recollida de fons d'investigació vinculats a la comarca de la Marina Alta.
• Des de l'equip de la MACMA es realitza una crida a la compilació de tots els treballs d'investigació (Treballs de Cicle Formatiu, TFG, TFM o Tesi Doctoral) relacionats amb l'àmbit territorial de la comarca de la Marina Alta o d’algun dels pobles que la conformen. Els treballs poden ser de qualsevol tipus de matèria.

Aquest projecte té com a objectiu recollir en un mateix punt totes aquelles investigacions vinculades a la Marina Alta, afavorint així l’accés a aquest tipus d’informació a totes aquelles persones que estan realitzant actualment qualsevol estudi.

En la primera fase del projecte s’ha realitzat un primer contacte amb totes les persones autores de treballs d'investigació que figuren a les diferents plataformes digitals universitàries, tant de dins com de fora del territori valencià.

En aquesta segona fase es realitza una crida a la participació ciutadana i es convida a totes aquelles persones interessades en formar part d’aquest projecte d’investigació comarcal. Aquelles persones interessades poder participar oferint i donant a conèixer el seu treball en qualsevol de les quatre modalitats següents:

- Sols de CONSULTA DIGITAL consulta digital en la pàgina web de la Biblioteca, SENSE opció de descàrrega lliure.
- Sols de CONSULTA DIGITAL consulta digital en la pàgina web de la Biblioteca, AMB opció de descàrrega lliure.
- Sols de CONSULTA PRESENCIAL a les oficines de la MACMA a Ondara, SENSE permís d'escanejar aquelles parts interessants del treball.
- Sols de CONSULTA PRESENCIAL a les oficines de la MACMA a Ondara, AMB permís d'escanejar aquelles parts interessants del treball.

* Inscripció: https://www.macma.org/cultura (pàgina externa a aquest diari).
* Informació sobre la Biblioteca de la Marina Alta: https://www.bibliotecalamarinaalta.org (pàgina externa a aquest diari).


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.