laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la reunión telemática
Foto: AyuTavernes/2022
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 19 de julio de 2022

L’AJUNTAMENT I LA CONSELLERIA COORDINEN PROPOSTES CONTRA LA REGRESSIÓ PER A TRASLLADAR-LES AL MINISTERI DE TRANSICIÓ ECOLÒGICA

 

• Esta setmana es traslladaran diferents propostes i actuacions d’urgència al Ministeri per a protegir les platges valencianes de la forta erosió del mar, especialment en les platges més castigades com són les de Tavernes.
• L’alcalde de Tavernes, Sergi González, s’ha reunit amb la secretària autonòmica d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Paula Tuzón, la directora general del Canvi Climátic, Celsa Monrós, i alcaldes i alcaldesses de 14 municipis valencians amb problemes de regressió a les seues platges.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, junt amb altres 14 municipis valencians afectats per la regressió de la costa, traslladaran esta setmana diferents propostes i actuacions d’urgència al Ministeri de Transició Ecològica per a protegir les platges valencianes de la forta erosió del mar.

La Conselleria presentarà abans del divendres al·legacions i propostes conjuntes al Pla Estratègic Nacional per a la Protecció de la Costa davant els efectes del canvi climàtic, on s’arreplegaran les reivindicacions dels municipis valencians més afectats i es traslladarà al Ministeri la necessitat d’executar actuacions urgents en els punts més dramàtics com són les platges de Tavernes.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha participat este matí en una reunió per videoconferència amb la secretària autonòmica d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Paula Tuzón, la directora general del Canvi Climátic, Celsa Monrós, i alcaldes i alcaldesses de municipis valencians amb problemes de regressió a les seues platges.

El primer edil valler ha destacat que “de nou, i de la mà de Conselleria, traslladarem al Ministeri la urgència d’actuar en les platges de Tavernes i plantejarem l’estudi del projecte pilot d’esculls marins elaborat per la Universitat Politècnica de València com una solució a l’erosió del litoral valencià”.

“Sempre hem defensat la necessitat d’unir esforços i reivindicacions amb altres institucions per tal que les nostres demandes tinguen més força i això ens ajude a accelerar l’arribada de solucions definitives al greu problema de regressió de la costa vallera”, ha finalitzat l’alcalde Sergi González.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.