laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Correfoc
Foto: VD/2022
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 23 de junio de 2022

DISPOSITIU ESPECIAL DE SEGURETAT DURANT LA NIT DE SANT JOAN

 

• La Policia Local establirà punts de regulació del trànsit per a facilitar la circulació en tota la platja, especialment en l’avinguda de la Marina, on tindrà lloc el correfoc.
• L’objectiu de l’increment de la presència policial és vetlar per la seguretat de la ciutadania i facilitar la celebració de la festivitat sense incidents.

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Seguretat Ciutadana, ha establert un operatiu especial en la platja de Tavernes per a la vesprada i nit de hui dijous 23 de juny, amb motiu de la celebració de la nit de Sant Joan. L’objectiu de l’increment de la presència policial és vetlar per la seguretat de la ciutadania i facilitar la celebració de la festivitat sense incidents destacables.

La Policia Local establirà punts de regulació del trànsit per a facilitar la circulació en tota la platja, ja que es preveu trànsit intens, especialment en l’entrada i l’eixida principal de la platja, per l’avinguda de la Marina, on abans de les 23 hores es tallarà el trànsit per la celebració del correfoc, fins a l’hora que finalitze. A més, els cossos i forces de seguretat s’encarregaran de controlar les vies d’entrada a la platja i la zona de l’arena perquè la festa transcórrega amb normalitat i evitar els botellons.


Correfoc - Foto: VD/2022


- Així, l’Ajuntament apel·la també al civisme i el respecte de tota la població per a mantindre neta la platja i fer ús de les papereres per a no deixar fem ni brutícia en l’arena.
- Per últim, abans del correfoc (23 hores), a les 20 hores tindrà lloc l’espectacle infantil ‘¡Esto es magia!’ a càrrec de Dario Piera a les portes de la Tourist Info.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.