laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Compromís per La Safor-Valldiigna
Fuente: Compromís per La Safor-Valldiigna
Valencia 22 de junio de 2022

MOCIÓ PSOE VILALLONGA

 

• Des de Compromís de la Safor-Valldigna lamentem en primer lloc, que el PSOE no va voler exportar la fòrmula del Botànic a Vilallonga.
• Nosaltres ja els ho diguérem fa tres anys i els ho reiterem ara.

- Enric Llorca, una persona que va a ser jutjada per delictes greus, de la seua etapa com a alcalde en breu i d’un talant autoritari i conflictiu, no pot formar part de cap alternativa.
- Els codis ètics dels partits estan per complir-se i per desgràcia el PSOE fa el mateix que el PP quan tenen persones conflictives i imputades: aferrar-se o atornillar-se a la cadira.
- En tot cas, a 10 mesos de les eleccions no és temps de mocions, és temps de treballar i teixir complicitats pel bé del poble de Vilallonga.

I convidem als companys del PSOE a renovar-se i apostar per perfils més conciliadors i progressistes que facen possible majories i governs d' esquerres. I a obrir una nova etapa també a Vilallonga on es superen els personalismes i s’antepose l’interés general. Cosa que com a portaveu de Compromís de la Safor-Valldigna vaig intentar en el seu dia i el PSOE de la comarca no va voler resoldre.

Per tant des de l'executiva comarcal valorem que esta moció de censura amb els termes que s'ha fet no és procedent, i així li ho hem traslladat al nostre col'lectiu de Vilallonga, que estan totalment d'acord. Amb independència del grup municipal.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.