laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: AyuOliva/2022
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 20 de junio de 2022

EDUCACIÓ I JOVENTUT D’OLIVA PRESENTEN LA CONVOCATÒRIA DE BEQUES FORMATIVES “OLIVA AMB EL TALENT 2022”

 

• Aquest programa comptarà amb 18 beques que aniran destinades a estudiants que cursen actualment estudis oficials i 2 beques reservades per a l’Associació Pro Minusválidos Psíquicos de La Safor (ASMISAF).
• La convocatòria d’aquestes beques es publica hui, 20 de juny, en la web de l’Ajuntament d’Oliva i en el BOP (Butlletí Oficial de la Província de València) i les persones interessades tindran 6 dies naturals per a poder presentar les seves sol·licituds.

L'Ajuntament d'Oliva, promou un any més la concessió de 20 beques formatives per a joves estudiants dins del programa «Oliva amb el talent», un programa que té com a finalitat la formació dels estudiants en l’àmbit local mitjançant l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits al llarg de la seva formació.

Aquesta proposta formativa i laboral s’ha consensuat amb els diferents Caps de Departament, per tal de fer una selecció dels i les destinataris/àries de les beques, i conèixer quines característiques han de tenir les persones becades així com conèixer les necessitats concretes dels diversos departaments. Aquesta informació ha servit per a poder crear els criteris pel que fa a la formació requerida i quina destinació poden ocupar en l’organigrama dins de l'Ajuntament.

Des del Departament d’Educació s’ha elaborat una sèrie de criteris per a la selecció dels destinataris d’aquestes beques «Oliva amb el talent» per a l’estiu de 2022 i que es poden consultar en el Tauler d’Edictes Municipal, en la pàgina web de l’Ajuntament (www.oliva.es) i en Butlletí Oficial de la Província BOP.

El import de les beques és de 500 euros bruts mensuals que s’abonaran en períodes vençuts. El període de duració de les beques serà de dos mesos, a partir de l’inici de les pràctiques formatives. La condició de becari/becària no generarà en cap moment relació laboral o administrativa amb l’Ajuntament d’Oliva.

En la roda de premsa de presentació d’aquesta 3ª edició de les Beques d’ “Oliva amb el Talent” ha participat la regidora d’Educació i vicealcaldessa, Ana Morell, la regidora de Medi Ambient, Mqria Josep Llorens i la tècnica del Departament d’Educació, Marian Salavert.

Morell, ha volgut destacar la importància de que aquests programes formatius continuen ja que permeten al nostre alumnat descobrir la vida laboral des d’una perspectiva d’iniciació, sense la pressió d’una feina, però amb la responsabilitat d’un treball i que quasi sempre es fa amb un resultat notable” ha explicat la regidora d’Educació.

Per la seva banda, Marian Salavert ha explicat els detalls de la convocatòria, així com els requisits i les bases per les quals es farà el procés de selecció.

Finalment, Maria Josep Llorens, actualment regidora de Medi Ambient, va ser una de les pioneres en crear aquest programa de beques, que ja va per la seva tercera edició , a l’inici de la present legislatura com a regidora d’Educació i que ha agraït a la vicealcaldessa que “done continuïtat a aquesta proposta formativa tan important per als i les nostres joves”, ha declarat Llorens.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.