laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


[EOI] escola oficial d´idiomes

Fuente: [EOI] escola oficial d´idiomes (Gandia)
Valencia 18 de junio de 2022

OBERTA LA INSCRIPCIÓ PER A L'EOI GANDIA

 

• El dia 20 de juny comença la inscripció per a aprendre idiomes a les Escoles Oficials d'Idiomes valencianes. S'estendrà fins al 4 de juliol amb tots els tràmits en línia. L'EOI de Gandia i les seccions de Cullera, Oliva i Sueca ofereixen milers de places per a aprendre alemany, anglés, espanyol, francés, italià i valencià.
 
• Els formats són diversos, ja que hi ha cursos de conversa, cursos curriculars (els habituals) i curriculars intensius, que són la gran novetat enguany, amb el curs concentrat entre octubre i gener per a qui tinga interés a aprendre més ràpidament. A gener s'obrirà de nou la matrícula per a cursos intensius des de febrer a maig.

Si es tenen coneixements previs, també es pot fer una prova de nivell per a accedir al curs que s'adapte millor a les capacitats lingüístiques de qui vulga accedir. La prova es farà el dia 28 i la ciutadania pot inscriure't fins al 23 de juny.

Una vegada acceptats en l'horari desitjat (el dia 8 de juliol les persones inscrites rebran un correu) es procedirà a la formalització de la matrícula, via correu electrònic. També s'assessorarà presencialment, per telèfon i per correu electrònic davant qualsevol dubte. Tots els tràmits i taxes (amb un descompte del 10%) al web de l'escola.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.