laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Palau dels Comtes de Ròtova
Foto: AyuRòtova/2022
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 17 de junio de 2022

AQUEST DIUMENGE ASSALTEM EL PALAU DELS COMTES DE RÒTOVA

 

• Coincidint amb la Setmana dels Museus, Ròtova organitza aquest diumenge 19 de juny, a les 12:30h, un assalt al palau dels Comtes de Ròtova.

L’activitat consisteix en una recreació del palau amb cartó, i l'objectiu final del projecte és establir mecanismes que permeten a la ciutadania aproximar-se a l'herència patrimonial que l’envolta, de manera que deixen de ser mers espectadors davant l'element patrimonial. “Volem obrir el palau dels Comtes en tots els sentits; que la gent el faça seu, que siga partícip del seu futur. El palau ha de ser un espai de totes i tots; i, per estimar-lo, cal conéixer-lo primer”.

L’assalt al palau és una activitat per a tota la família, on els assistents de totes les edats poden gaudir d’un diumenge realitzant una activitat d’allò més interessant, envoltats d’una de les joies del nostre patrimoni: el palau dels Comtes. A més a més, hi haurà un refresc per als assistents, per tal de suportar les altes temperatures.

Animeu-vos a assistir-hi i assaltem el palau!

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.