laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 17 de junio de 2022

TOT PREPARAT PER A LA DISPUTA DEL CAMPIONAT D’ESPANYA DE MARXA NÒRDICA A TAVERNES

 

• El campionat, que emmarca diverses categories i proves, tindrà lloc el divendres 17 i dissabte 18 i diumenge 19 de juny.

Este cap de setmana, la població de Tavernes de la Valldigna acull el Campionat d’Espanya de Marxa Nòrdica absolut i en edat escolar, el qual compta amb una extensa programació durant el divendres 17, dissabte 18 i diumenge 19 de juny. La competició es podrà seguir en el canal de YouTube de Marxa Nòrdica del Centre Excursionista de Tavernes en el següent enllaç: https://www.youtube.com/channel/UCneQWqXpSDofL5Zw5cteJYQ. (pàgina externa a aquest diari).

Hui divendres, a les 16 hores, s’obriran les activitats ja amb el circuit preparat per al reconeixement de les categories Absoluta, Infantil i Cadet des de la plaça dels Furs, mentre que a les 17 hores es començaran a repartir els dorsals en la Casa de la Cultura.

En la mateixa ubicació tindrà lloc, a les 19 hores, la presentació oficial del campionat i la sessió informativa sobre el recorregut i les diferents proves a càrrec del Centre Excursionista de Tavernes i la Federació Espanyola d’Esports de Muntanya (FEDME), acte que es podrà seguir en directe a través de l’enllaç http://ow.ly/IGjz30smazC. Posteriorment, l’alpinista i guia d’alta muntanya, Ferran Latorre, durà a terme una xarrada motivacional, on explicarà els moments clau de la seua trajectòria i els límits que ha superat en la seua vida.

Ja el dissabte 18 començarà la competició des de ben prompte en la plaça dels Furs. A les 8.30 hores es seguirà amb el repartiment dels dorsals de la categoria de Prebenjamí, Benjamí i Aleví. Més tard, a les 9.30 hores, les i els joves competidors rebran una sessió informativa sobre la prova de promoció, mentre que a les 10.30 hores tindrà lloc l’eixida de la prova. Al voltant de les 11.30 hores, es farà entrega de les medalles de la prova de promoció en estes categories.

En el mateix lloc, els i les participants de les categories absoluta i en edat escolar que encara no tinguen els dorsals, podran recollir-los a les 16.30 hores. Al voltant de les 18 hores, es farà una sessió informativa i els i les participants es prepararan per a l’eixida de la prova, que serà a les 18.30 hores i que finalitzarà cap a les 20.45h amb la cloenda de la competició. Així, a les 21.30 hores, en la plaça dels Furs, es farà entrega dels trofeus i a partir de les 22 hores es continuarà amb un sopar de paelles i el fi de festa amb actuacions musicals.

Per a donar per finalitzat el Campionat Nacional de Marxa Nòrdica a Tavernes, el diumenge 19 es duran a terme a partir de les 8.30 hores diferents rutes turístiques des de la plaça de l’escriptor Rafael Chirbes (Casa de la Cultura). També es faran rutes de marxa nòrdica pels paratges del Clot de la Font i l’Antic Molí amb un esmorzar popular de gastronomia típica de la Valldigna a les 11 hores.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.