laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 15 de junio de 2022

L’ALPINISTA FERRAN LATORRE OBRIRÀ LES ACTIVITATS DEL CAMPIONAT D’ESPANYA DE MARXA NÒRDICA

 

• ‘La conquesta dels catorze. Tancant el cercle’ és una xarrada motivacional prèvia a la disputa del campionat.
• Tindrà lloc este divendres 17 de juny a les 20 hores en la Casa de la Cultura, i prèviament es farà la presentació del campionat (19 hores).

L’Ajuntament de Tavernes, a través de les regidories d’Esports i Participació Ciutadana, ha organitzat este divendres 17 de juny en la Casa de la Cultura (20 hores) una xarrada motivacional a càrrec de l’alpinista i guia d’alta muntanya, Ferran Latorre. La xarrada s’emmarca en les activitats del Campionat d’Espanya de Marxa Nòrdica, absolut i en edat escolar, que es disputa el proper dissabte 18 de juny pels paratges naturals de Tavernes.

En la conferència ‘La conquesta dels catorze. Tancant el cercle’, Ferran Latorre explica, acompanyat d’un audiovisual, el recorregut de la seua vida, plena de moments clau de superació i esforç relacionats amb l’alpinisme i la muntanya. Així mateix, narrarà l’experiència d’escalar catorze cims de més de 8.000 metres que el convertiren en un dels primers espanyols en aconseguir superar eixe repte. També contarà el seu pas pels Pirineus, els Alps, Groenlàndia i l’Antàrtida, tancant un cercle vital per a l’alpinista.

Prèviament, a les 19 hores, en la mateixa ubicació es farà la presentació oficial del Campionat d’Espanya de Marxa Nòrdica i la sessió informativa de la cursa per a corredors i corredores a càrrec del Centre Excursionista de Tavernes i la FEDME.

La regidora d’Esports i Participació Ciutadana, Lara Romero, ha animat a la població a participar i ha destacat que “comptar amb Ferran Latorre és un luxe per a encetar un campionat en el qual hem posat molts esforços i que de segur serà un èxit”.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.