laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 13 de junio de 2022

BELLREGUARD SOTMET A LA VOTACIÓ DEL VEÏNAT ELS 15 PROJECTES SORGITS DELS VI PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS

 

• La ciutadania pot votar des de hui i fins al 26 de juny i s’executaran les propostes que més suport tinguen, fins a cobrir els 50.000 euros pressupostats.

'I tu, en què invertiries 50.000€?' L'Ajuntament de Bellreguard torna a llançar la pregunta amb la qual obri cada any a la participació ciutadana la decisió sobre quines iniciatives finançar amb recursos municipals. És ja la sisena edició d’una iniciativa en la qual Bellreguard va ser municipi pioner a la comarca de la Safor. Els Pressupostos Participatius de l'Ajuntament per a aquest any 2022 entren en la decisiva fase de votació.

Després del termini de presentació de propostes i de passar el filtre de la viabilitat tècnica i econòmica, el Consell de Participació Ciutadana ha validat finalment un total de 15. Hui, dilluns 13 de juny, s'obri el periode per a que els ciutadans i ciutadanes puguen votar-les, fins al 26 d'aquest mateix mes.

AQUESTES SÓN LES 15 PROPOSTES QUE SE SOTMETEN A VOTACIÓ:

1. Clorador salí per a la piscina municipal.
2. Millora de la zona de torradors i plantació d’arbres.
3. Ampliació parc skate.
4. Activitats lúdiques a la platja per a xiquets i xiquetes.
5. Millora del pati de la Llar Juvenil.
6. Oci saludable per a gent gran (Programa Vida Activa).
7. Parc per a xiquets i xiquetes d’1 a 2 anys.
8. Moncloa I I II (Bancs grupals).
9. Accés als espais públics a persones amb TEA.
10. Coberta en espai públic per a la realització d’activitats.
11. Tirolina infantil al parc dels llauradors.
12. Millora parc de la Valldigna.
13. Camp de volei.
14. L’altre meitat de Bellreguard (les dones del poble).
15. Voluntariat social per la llengua.

- Els bellreguardins i bellreguardines poden votar ja a través del web https://tria.bellreguard.net (pàgina externa a aquest diari).
- Hauran d’escollir tres de les 15 propostes. A més, en quest portal s’hi troba tota la informació sobre cadascuna de les propostes, amb la seua descripció i pressupost.
- Amb el resultat de les votacions, s’executaran els projectes que més suport hagen rebut, fins a cobrir els 50.000 euros reservats al pressupost municipal.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.