laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Xarxa Jove de la Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta – MACMA
Valencia 11 de junio de 2022

LA XARXA ESPORTIVA DE LA MARINA ALTA ENCETA EL PROJECTE COMARCAL ENFORMA’T, DIRIGIT A PROFESSIONALS QUE TREBALLEN EN EL CAMP DE L’ACTIVITAT FÍSICA I L’ESPORT

 

• Enforma’t, és un projecte de la Xarxa Esportiva de la Marina Alta, té com a objectiu la recopilació de tota l'oferta professional de la comarca que treballa en el camp de l’activitat física i l’esport i altres professions relacionades.

Amb les dades recollides es crearà un Catàleg de professionals Comarcal que s'oferirà a tot el teixit associatiu, administració pública i a la població en general. Amb aquesta acció la Xarxa Esportiva pretén ficar en contacte a la ciutadania i les entitats públiques i privades amb els i les professionals d’aquest àmbit. Tota l’oferta de professionals a km 0 que t'ajudaran amb el que necessites per a posar-te en forma o organitzar activitats esportives.

Aquest projecte va dirigit a personal autònom, associacions o empreses que ofereixen diferents serveis destinats a esportistes o població en general que vol practicar esport: entrenadors i entrenadores esportius, professionals de ioga, de ball, extraescolars esportives, gestió esportiva, tallers o cursos de tota mena, activitats multiaventura, organització d'escoles d'estiu, nutricionistes, fisioterapeutes, podòlegs, socorristes.

* Les persones interessades poden inscriure's a https://www.macma.org/esports (pàgina externa a aquest diari).
* Per a més informació: xarxaesportiva@macma.org


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.