laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Plantación de nuevos árboles
Foto: AyuTavernes/2022
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 9 de junio de 2022

L’AJUNTAMENT CONTINUA AMB LA PLANTACIÓ DE NOUS ARBRES EN EL POBLE I LA PLATJA

 

• La plantació de nombrosos arbres permet incrementar els espais verds i les zones d’ombra en els carrers i parcs vallers.
• En les últimes setmanes s’han plantat més de 50 arbres en els nuclis urbans de Tavernes.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, a través de la Regidoria de Serveis Municipals, està duent a terme un pla per a ampliar l’arbrat del poble i la platja amb la plantació de nombrosos arbres per tal d’incrementar els espais verds i les zones d’ombra en els carrers i parcs vallers.

Els operaris que gestionen el servei de conservació, neteja i manteniment d’espais enjardinats han plantat en les últimes setmanes més de 50 arbres en els nuclis urbans de Tavernes, alguns d’ells per a substituir arbres en mal estat. Entre les varietats plantades trobem el Nerium oleander (baladre), Ficus, Tipuana, Jacaranda, Brachychiton populneum (braquiquíton), Citrus aurantium (taronger amarg) i Bauhinia variegata (arbre orquídia).

A més, setmanes enrere, l’alumnat de l’especialitat de jardineria del taller ‘Millorem l’entorn de Tavernes IV’ també va participar en la plantació d’arbres, concretament en els parcs canins del municipi.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.