laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 8 de junio de 2022

EL SEGON RODAFAM ARTS OMPLIRÀ LA PLATJA DE CIRC A L’ESTIU AMB 8 ESPECTACLES I ACTIVITATS PARAL·LELES

 

• Les 83 propostes presentades demostren l’èxit de la primera edició, celebrada l’any passat.
• La programació arranca la nit de Sant Joan i seguirà amb actuacions tots els diumenges del 17 de juliol al 28 d’agost.

La platja de Bellreguard torna a acollir aquest estiu el festival de circ Rodafam Arts en la seua segona edició. La de la consolidació després de l'èxit que va assolir la primera. I serà novament amb un programa que aposta per la qualitat, amb huit espectacles intensos i variats a càrrec de companyies valencianes i estatals.

“Bona prova del ressò que ha tingut el Rodafam Arts després de la seua posada en marxa l’any passat és el gran nombre de propostes presentades a aquesta segona edició, amb un total de 83”, destaca el regidor de l’àrea de Cultura Democràtica, Juanjo Giner. D’eixes 83 propostes presentades es van triar les 8 finalment seleccionades. D’elles, 5 són de la Comunitat Valenciana i 3 d’altres territoris de l’Estat (Aragó i Madrid).

INAUGURACIÓ PER SANT JOAN

Igual que en la primera edició, el calendari del Rodafam Arts 2022 arranca la nit de Sant Joan. Per al 23 de juny està programat l’espectacle 'Fum de circ' i comença a les 22.30h., de la companyia Sargantana Circ, al passeig de la platja.

Després, des del 17 de juliol, i fins al 28 d’agost, cada diumenge hi haurà circ a la platja de Bellreguard des de les 21 hores, al parc de l’Alcoià:

- 17 de juliol. Sinergia Street. Cia: Compañía de Circo Nueveuno. Tècnica: malabars, verticals i dansa.
- 24 de juliol. Peus dalt. Cia. Spinish Circo. Tècnica: circ, veu, teatre i moviment amb un toc d’humor.
- 31 de juliol. Aware. Cia: Alodeyá. Tècnica: malabars, aeri.
- 7 d’agost. Oyun. Cia: Federico Menini. Tècnica: manipulació, acrobàcia.
- 14 d’agost. Reparte Amor. Cia: Arritmados Circo. Tècnica: acrobàcia, clown.
- 21 d’agost. Transicions. Cia: Project Discard. Tècnica: equilibri, aeri, acrobàcies.
- 28 d’agost. Fuera de stock. Cia: Edu Manazas. Tècnica: malabars, acrobàcies.

El Rodafam Arts és una aposta compartida amb la regidoria de Turisme i Platja per a ampliar l'oferta turística de Bellreguard amb la mateixa mirada contemporània amb la qual s'ha reparat el passeig marítim, que, a més, ha servit d’imatge per al disseny del cartell del festival d'enguany.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.