laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Compromís +´Gandia unida
Fuente: Compromís +´Gandia unida
Valencia 6 de junio de 2022

COMPROMÍS MÉS GANDIA UNIDA REITERA L’OPOSICIÓ A LA UBICACIÓ DEL MACRO-CÀMPING DE LUXE A LA MARJAL

 

• Continuen pensant, després d’analitzar els informes municipals nous, que una infraestructura d’eixes dimensions i afluència de gent (més de 2.000 persones) tindrà una afecció directa sobre els espais naturals de la Marjal.
 
• D’igual manera, consideren necessari un estudi de mobilitat complet i unes propostes realistes per als accessos, ja que l’augment de la mobilitat afectarà una zona sensible i fràgil com és la marjal i generarà conflicte en les zones urbanes pròximes, com ara el Grau i el Molí de Santa Maria.

Des del Grup Municipal de Compromís Més Gandia unida s’ha valorat el trasllat des de la Junta de Govern local a la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Transport de nous informes municipals relatius a la Declaració d’Interès Comunitari (DIC) del macro-càmping de luxe a la Marjal de Gandia sol·licitada per la mercantil Sunny Resorts, SL.

En primer lloc, Compromís Més Gandia unida segueix pensant, igual que el primer dia, que la ubicació del projecte no és l'adequada. «Pensem que no ha quedat justificat degudament, per part del promotor, la ubicació d'una infraestructura d’eixes dimensions i afluència de gent en un entorn de sol no urbanitzable amb afecció directa sobre els espais naturals de la Marjal. Considerem que hi ha altres espais més favorables en el nostre municipi per a fer una altra proposta d'ubicació. La Marjal es protegeix, no es transforma», ha insistit el portaveu municipal, Josep Alandete.

D’igual manera, han insistit en la necessitat de que s'explique minuciosament com va a conviure l'elevat trànsit que es generarà en la zona del Grau, amb les més de 800 places de pàrquing i més de 2.000 noves que contempla el macro-càmping de luxe i que «de ben segur afectaran la mobilitat d'una zona sensible i fràgil com és la marjal i generarà conflicte en les zones urbanes pròximes, com ara el Grau i el Molí de Santa Maria. En aquest sentit, considera necessari un estudi de mobilitat complet i unes propostes realistes per als accessos.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.