laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Dia Internacional dels Museus
Foto: MAGA/2022
Fuente: Museu Arqueològic de Gandia
Valencia 18 de mayo de 2022

EL MAGA CELEBRA EL DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS AMB UNA SÈRIE D’ACTIVITATS PER AL CAP DE SETMANA

 

• Els propers 21 i 22 de maig el MAGa realitzarà una sèrie d’activitats gratuïtes com una visita guiada a l’exposició ‘Els treballs i els dies’ i el taller ‘Artesans terrissers’.

Hui se celebra el Dia Internacional dels Museus. Enguany la temàtica, impulsada per l’International Council of Museums (ICOM), és el poder que tenen aquestes institucions per a transformar el món que ens envolta. Així, per commemorar aquesta data el Museu Arqueològic de Gandia celebrarà els dies 21 i 22 activitats especials i gratuïtes sota el nom ‘El poder dels museus’.

Aquest esdeveniment començarà a les 11:00 h del dissabte 21 amb la visita guiada a l’exposició ‘Els treballs i els dies’, una oportunitat pe endinsar-se en un apassionant viatge al passat iber i romà de la Safor. Aquest també tindrà el diumenge 22 a la mateixa hora.

Per altra banda, el dissabte també es celebrarà a les 12:00 h ‘Artesans terrissers’, una activitat per els més menuts on podran conèixer i experimentar amb argila les tècniques d’elaboració de ceràmica en la Prehistòria i l'Antiguitat. “Volem aprofitar per a fer una celebració conjunta i, així, donar a conèixer el Museu Arqueològic de la ciutat i la seua nova col·lecció”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.