laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 18 de mayo de 2022

TAVERNES ORGANITZA LA 24A EDICIÓ DE LA VOLTA CICLOTURÍSTICA A LA VALLDIGNA EL 21 DE MAIG

 

• L’eixida es farà a les 10 hores des de la plaça Major de Tavernes (a partir de les 9.30 hores es faran les inscripcions).
• L’objectiu de la volta és promoure l’activitat física en l’entorn natural i fomentar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport sostenible.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, a través de la Regidoria d’Esports, i amb la col·laboració de Creu Roja Tavernes, Protecció Civil Tavernes, Grup Escolta Valldigna, A.E. L’Ombria, Júniors Tavernes i els ajuntaments de Simat i Benifairó, organitza una nova edició de la Volta Cicloturística a la Valldigna el dissabte 21 de maig.

L’objectiu de l’activitat és promoure l’activitat física en l’entorn natural i fomentar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport sostenible. La volta cicloturística recorrerà zones naturals de gran valor ambiental i paisatgístic com la Fontarda, la Font Gran de Simat o el Molí del Pla.

Les inscripcions es faran a les 9.30 hores a la plaça Major de Tavernes, des d’on tindrà lloc l’eixida a les 10 hores. Recordeu que l’activitat va destinada a tota la família, i els xiquets i xiquetes menors de 9 anys han d’anar acompanyats per un adult.

El recorregut de la 24a edició de la volta tindrà la primera parada en Simat per a esmorzar i descansar. Més tard, es visitarà Benifairó i finalment, es tornarà al voltant de les 13 hores al pavelló cobert Carlos Pellicer, on es donarà per acabada l’activitat.

Cal recordar que els i les participants rebran una samarreta i hauran de vestir roba adequada per a la pràctica esportiva. A més, han de fer servir el casc, un element molt important perquè l’activitat es puga dur a terme amb seguretat.

La regidora d’Esports, Lara Romero, ha assenyalat que “esta activitat és una gran oportunitat per a practicar esport a l’aire lliure i gaudir de la passejada en bicicleta amb bona companyia mentre es recorren els magnífics paratges de la Valldigna”.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.