laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 12 de mayo de 2022

OBERT EL PERÍODE D’ADMISSIÓ A L’ESCOLA INFANTIL MESTRE VÍCTOR CALATAYUD

 

• Per al curs escolar 2022-2023 hi ha un total de 60 places escolars vacants per al tram d’edats entre 0 i 2 anys.
• Fins al 19 de maig es podran presentar les sol·licituds presencialment en l’escola infantil municipal (de 9 a 16 hores).

L’Escola Infantil Mestre Víctor Calatayud presenta un total de 60 places escolars vacants per a l’alumnat de nova admissió per al pròxim curs 2022-2023. Així, hi ha 34 places disponibles per als xiquets i xiquetes nascuts en 2020, 18 places per als nascuts en 2021 i 8 per als nadons que han nascut en este 2022.

Fins al dijous 19 de maig, les famílies interessades podran presentar el document de sol·licitud d’admissió que proporcionarà i podeu recollir en la mateixa escola infantil (C/ Mare de Déu dels Desemparats, 13). Les sol·licituds es podran entregar de dilluns a divendres en horari de 9 a 16h de manera presencial en el centre educatiu, i prèviament cal reservar cita cridant al telèfon 678 964 481.

Una vegada presentades les sol·licituds, es farà una baremació per definir l’ordre d’admissió en cas que hi haja més sol·licituds que places vacants. Així, el 23 de maig eixiran les llistes provisionals d’admesos per al pròxim curs, amb un termini de reclamacions que finalitzarà el 25 de maig.

- La llista definitiva d’alumnes admesos es publicarà el 26 de maig i la formalització de la matrícula es durà a terme entre el 30 de maig i el 10 de juny.
- Finalment, el pagament de la matrícula per a alumnes d’edat de 0 a 1 i d’1 a 2 anys serà del 13 al 17 de juny.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.