laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Compromís per Ròtova
Fuente: Compromís per Ròtova
Valencia 11 de mayo de 2022

EL PP I ELS REGIDORS TRÀNSFUGUES DE RÒTOVA BLOQUEGEN ELS NOUS ESTATUTS DE LA MANCOMUNITAT DE LA SAFOR

 

• El Partit Popular i els regidors trànsfugues de Ròtova van votar en contra de la ratificació dels estatuts de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, en el ple ordinari de 10 de maig, després que ho hagueren fet també el passat dimarts 29 de març, a Ròtova, davant dels vots a favor de Compromís, en el govern; un fet que provoca el bloqueig dels nous estatuts de la Mancomunitat de Municipis de la Safor.

L’entitat mancomunada, on estan representats tots els pobles de la comarca i tots els partits, va aprovar uns nous estatuts, per unanimitat dels consellers, que obrien la possibilitat a noves competències que l’ens podria assumir, i ara queden blocats. En esta ocasió, ni PP ni regidors trànsfugues van explicar el sentit del vot en contra; tant el portaveu com la regidora del PP reconeguda com a no adscrita no van assistir-hi.

Des de Compromís per Ròtova han apuntat que «sempre hem estat oberts al diàleg i s’han mantés nombrosos contactes per intermediar; tenim una oposició que no aporta idees al poble i que intenta destruir i tombar tot allò que siga beneficiós per al municipi. Fins i tot, no li importa anar en contra dels interessos de tots els pobles de la Safor-Valldigna. La seua demostració de poder és la de poder fer mal de manera indiscriminada»..

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.