laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 10 de mayo de 2022

TAVERNES ACULL LA PRIMERA TROBADA DE LA 7A EDICIÓ DE MUSIESCOLA

 

• La trobada es celebra este dimecres 11 de miag durant tot el matí en la Casa de la Cultura i l’espai multiusos.
• Esta edició, que té com a títol ‘Arrels de diversitat’, posarà en valor els diferents tipus d’afectes que trobem per tal de fomentar una societat més igualitària.

La primera trobada de la setena edició de Musiescola es celebra este dimecres 11 de maig en Tavernes de la Valldigna, entre la Casa de la Cultura i l’espai multiusos. Musiescola és una trobada musical i escolar on participen aquest curs al voltant de 60 escoles, 3000 alumnes i 300 mestres d’Educació Primària provinents de centres educatius valencians.

Musiescola VII ‘Arrels de diversitat’ vol traure de nou la música al carrer, després de dos anys de pandèmia, reivindicant així el valor i la importància que té l'Educació musical i la música en la formació de l'alumnat i en la societat actual, i també el treball que fa el professorat i l’alumnat a l'escola connectant cada dia la societat amb les escoles. Amb esta edició que gira al voltant de la diversitat es posaran en valor els diferents tipus d’afectes que trobem a la societat: afectivo-sexual, lingüística, cultural, ètnica, funcional o de formes de veure el món. La Musiescola és un espai que fomenta una societat igualitària on totes i tots tinguen les mateixes oportunitats.

La trobada es converteix en un concert itinerant pels carrers Tavernes a càrrec de l’alumnat de les escoles participants, que mostren propostes musicals a la ciutat fent dels carrers un escenari obert i festiu. Es pretén donar a conèixer tot el que es pot aconseguir amb alumnes de qualsevol condició social, cultural i nivell acadèmic de diferents localitats col·laborant entre elles i ells.

De nou es comptarà amb l’orquestra La Pato, que ajudarà a interpretar cançons de Zoo, Izal, La Fúmiga, El diluvi o Samantha a les que s’ha adaptat la lletra a la temàtica de la trobada. Participaran també el percussionista Rafa Navarro, qui ha preparat una batucada amb instruments reciclats, Enric Pizzà qui acostarà una proposta de percussió corporal molt divertida i Joan Pons qui farà un Gamelan, un conte musicat inspirat en Indonesia. La nota creativa correrà a càrrec de Vicent Tormo i la seua proposta de soundpainting creada en el mateix moment de la interpretació. Entre moltes més activitats, tindrà lloc una dansà, un cant comú tranformant la popular cançó ‘Malaguenya de Barxeta’ en un cant a la diversitat sexual, i en l’apartat d’homenatges, la trobada de Tavernes retrà un merescut reconeixement al grup local L’Ajunt de la Bóta.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.