laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la presentación del nuevo técnico
Foto: MACMA/2022
Fuente: Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta
Valencia 9 de mayo de 2022

LA MACMA AMPLIA LA SEUA PLANTILLA AMB LA INCORPORACIÓ DEL TÈCNIC D'ESPORTS

 

• La Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta amplia aquesta setmana la seua plantilla de personal amb la incorporació del tècnic d'esports.

En els últims anys la MACMA, amb motiu de la seua modificació d'estatuts passant a ser una mancomunitat comarcal, ha anat assumint competències i ampliant àrees d'atenció. En 2014 acollí l'àrea de Turisme, al 2016 es crea l'àmbit de Joventut mitjançant la creació de la Xarxa Jove de la Marina Alta i des del 2019 s'ha estat treballant en la creació de l'àrea d'esports i la corresponent Xarxa Esportiva de la Marina Alta.

La Xarxa Esportiva de la Marina Alta està formada per les regidories d'esports, incloent-hi personal tècnic d'esports d'aquells municipis que en disposen, de 32 municipis i 3 E.A.T.I.M de la Marina Alta. La Xarxa Esportiva disposa d'un reglament intern propi que s'abeura de l'estructura administrativa de la MACMA per tal d'evidenciar la importància i poder estratègic dels recursos mancomunats.

La tasca del tècnic d'esports de la MACMA especialment és atendre als 23 municipis que no disposen de personal tècnic, sent especialment aquells municipis amb menor habitants, i a la vegada coordinar i formar part de l'equip tècnic d'esports de la Marina Alta que forma part de la Xarxa Esportiva.

L'objectiu de la creació d'aquesta Xarxa Esportiva és la de construir un instrument de coordinació i desenvolupament d'activitats i esdeveniments esportius amb els municipis de la comarca de la Marina Alta que conformen la MACMA. Potenciar el treball en xarxa i la coordinació entre municipis, generant accions intermunicipals i/o comarcals, a més de fomentar la participació i la pràctica d'esports en l'àmbit local i comarcal dels diferents municipis de la Marina Alta.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.