laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 9 de mayo de 2022

BELLREGUARD CELEBRA LES IV JORNADES ASSOCIATIVES I DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

• L'Espai Participa de Bellreguard acull de l'11 al 14 de maig la quarta edició de les Jornades Associatives i de Participació Ciutadana, amb un ample ventall d'activitats.

“Les Jornades Associatives i de Participació Ciutadana són una cita consolidada i esperada en la programació de Bellreguard. Estem transitant d'un model de Participació Ciutadana a un de Acció Comunitària i Autogestió, empoderant a la ciutadania i facilitant l'autonomia i el protagonisme del teixit associatiu”, segons recalca el regidor de Participació Ciutadana, Juanjo Giner.

Les jornades arrancaran aquest dimecres dia 11, quan tindrà lloc el taller de propostes dels Pressupostos Participatius, amb la Mesa d'Entitats de Bellreguard. A l'endemà, dijous 12, hi haurà una trobada del Consell de Xiquetes i Xiquets de Bellreguard.

- El divendres 13 la protagonista serà l'Escola Democràtica Vicenta Seguí, amb un taller creatiu dels Pressupostos Participatius.

El gros de les jornades es desenvoluparà el dissabte 14, amb tot un dia ple d'activitats. Després de la benvinguda i presentació, tindrà lloc la xarrada 'Democratitzem les institucions', amb la directora general de Participació Ciutadana de la Generalitat Valenciana, María Jesús Pérez; la diputada de Participació de la Diputació de València, Mentxu Balaguer; i el regidor de l'àrea de Cultura Democràtica de l'Ajuntament de Bellreguard, Juanjo Giner.

- A continuació, el regidor de l'Aigua, Àlex Ruiz, s'encarregarà de presentar l'Observatori de l'Aigua de Bellreguard, una iniciativa participativa i pionera posada en marxa per l'Ajuntament.

- A partir de les 12.30h hi haurà una taula d'experiències interassociatives. La Mesa d'Entitats explicarà el projecte Estimem Bellreguard; El Fòrum d'Associacions Locals de Sueca, Saludem-nos!, el seu projecte de promoció de salut comunitària; i el Centre Social de Pego, el de l'Espai Veïnal Antic Institut posat en marxa a aquest municipi de la Marina Alta.

- Ja de vesprada hi haurà una gimcana familiar per la Mesa d'Entitats de Bellreguard i un concert de clausura, a càrrec de la Coral i Rondalla de Sant Miquel.Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.