laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia

  
Momento de la reunión
Foto: AyuTavernes/2022
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 7 de mayo de 2022

TAVERNES COMPTARÀ DE NOU AMB EL SERVEI D’AMBULÀNCIA LES 24 HORES DEL DIA

 

• La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha iniciat la licitació del nou servei de transport sanitari terrestre en el territori valencià, amb el qual Tavernes ampliarà el servei d’ambulància durant tot el dia.

El Centre de Salut de Tavernes recuperarà pròximament el servei de Suport Vital Bàsic (SVB) durant les 24 hores del dia. La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha iniciat el procés de licitació del nou servei de transport sanitari terrestre urgent i no urgent, amb el qual s’ampliarà l’horari del servei de transport mèdic a la localitat vallera.

La presentació d’ofertes a la licitació estarà oberta fins al 2 de juny, i una vegada s’adjudique el contracte, el servei d’ambulància estarà disponible a Tavernes durant tot el dia.

La regidora de Sanitat, Mònica Palomares, assenyala “que és una notícia molt bona, ja que este servei bàsic necessitava ser ampliat per a oferir a la ciutadania una millor i més ràpida atenció sanitària les 24 hores del dia. Així ho vam transmetre a Salut Pública en múltiples ocasions i reunions, i ens congratula que s’hagen atés les nostres peticions”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.