laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 6 de mayo de 2022

EN MARXA LES OBRES D’ACABAMENT DE LA PISCINA COBERTA DE TAVERNES

 

• Les obres compten amb una inversió total de 870.911,03 euros i tenen un període estimat d’execució de 6 mesos.
• L’alcalde de Tavernes, Sergi González, i membres de la corporació municipal han comprovat l’estat de les instal·lacions després dels primers treballs.
• L’execució de l’obra preveu, entre altres, la millora integral de l’equipament per a la piscina, la renovació de la instal·lació solar tèrmica, la millora de l’equipament i les instal·lacions de l’edifici i l’habilitació d’una zona d’ombra en la terrassa.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha iniciat estes setmanes les obres d’acabament i reparació de la piscina coberta, les quals compten amb una inversió total de 870.911,03 euros i tenen un període estimat d’execució de 6 mesos, moment en què la instal·lació estarà preparada per a la seua obertura.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, i pràcticament la totalitat de la corporació municipal, han comprovat hui, acompanyats per tècnics municipals i de l’empresa concessionària, l’estat de les obres després de les primeres setmanes de treballs.

Les obres contemplen la millora integral de l’equipament per a la piscina, la renovació de la instal·lació solar tèrmica, la millora de l’equipament i les instal·lacions de l’edifici, l’habilitació de la zona d’ombra en la terrassa, l’ampliació del termini de garantia d’obra, instal·lacions i impermeabilitzacions, i la presentació del certificat de sostenibilitat i eficiència energètica i el pla de control de qualitat.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha remarcat que “l’inici de les obres de la piscina coberta és una notícia molt esperada per totes i tots, i hui és una realitat després de molts esforços per tal de desbloquejar els problemes judicials i dur endavant el projecte final. Les obres avancen a bon ritme i esperem que a finals d’any o principis del 2023 tota la ciutadania de Tavernes puga gaudir ja dels serveis que allí s’oferiran”.

“En els pròxims mesos, per fi podrem obrir les portes d’estes magnífiques instal·lacions, que comptaran amb múltiples serveis per a cobrir totes les demandes i necessitats dels vallers i les valleres”, ha afegit l’alcalde.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.