laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la masterclass
Foto: IESJuameII/2022

Fuente: IES Jaume II el Just - Tavernes de la Valldigna
Valencia 6 de mayo de 2022

RAMÓN ONRUBIA IMPARTEIX UNA MASTERCLASS DE CIBERSEGURETAT EN EL IES JAUME II EL JUST

 

• El reconegut expert en xarxes i seguretat va visitar Tavernes en el marc de les Jornades de Ciberseguretat.

El passat mes de març, l’IES Jaume II el Just va rebre la visita de Ramon Onrubia, un dels principals referents al món de les xarxes i seguretat en l’FP d'Informàtica de la Comunitat Valenciana. Onrubia va impartir una masterclass sobre Atacs en Xarxa i Hacking Ètic. Tant els alumnes del curs d'especialització de Ciberseguretat com els professors pogueren gaudir i aprendre sobre els diferents tipus d'atacs en xarxa, així com tècniques d'evasió i prevenció d’atacs.

CICLE DE JORNADES DE CIBERSEGURETAT AL JAUME II

Per primera vegada, en aquest curs 2021-2022 des del Departament d’Informàtica de l’IES s’ha posat en marxa el primer cicle de Jornades de Ciberseguretat, en la qual han participat professionals destacats en el camp de la ciberseguretat, com ara Lluís Samblás, Agustí Domenech o el mateix Ramón Onrubia.

Per Maite Martí, Coordinadora del curs d’especialització “l’aposta clara per l’especialització dels nostres alumnes en camps com el de la Ciberseguretat, és sens dubte un avantatge competitiu en el sector de la informàtica”. En paraules de Joanjo Felis, cap del departament d’informàtica és indispensable la formació en ciberseguretat, ja que “no només és una qüestió d’actualitat informativa, protegeix a les empreses i administracions davant potencials atacs”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.