laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la presentación
Foto: AyuOliva/2022

Fuente: Ayuntamiento de Oliiva
Valencia 5 de mayo de 2022

GENT GRAN D'OLIVA PRESENTA LA SEVA SETMANA CULTURAL AMB EL TRIBUT A JULIO IGLESIAS, CONCURS DE PAELLES I L’ACTUACIÓ DE “LA CLEC” COM A PRINCIPALS ATRACTIUS

 

• La Gent Gran d’Oliva, amb les dos associacions de Jubilats i Pensionistes al capdavant de l’organització dels actes, prepara la seva setmana cultural amb molta il·lusió i amb totes les ganes possibles. La Regidoria de Gent Gran, que dirigeix la vicealcaldessa, Ana Morell, s’ha reunit amb les dos associacions de Jubilats i Pensionistes de la ciutat i han estat treballant conjuntament per oferir una programació d’allò més variada, divertida i entretinguda.

Durant els dies 9, 10 i 11 de maig es celebraran els campionats de jocs de taula amb partides de dòmino, panguingui i parxís. El sistema i el calendari s'establiran una vegada conegudes les inscripcions, que es tancaran el dijous dia 5. Les partides tindran lloc al bar del Llar dels Jubilats a partir de les 18 hores i seran per a homes i dones. I en el cas del dòmino, per parelles.

Dijous, 12 de maig tindrà lloc la misa en honor a Sant Just, amb eixida del traslado de la figura del Sant a l'església de Sant Francesc, des del centre Polivalent. A continuació, hi haurà un dinar i ball al Llar dels Jubilats.

Per al divendres 13, s'ha organitzat pel matí, un esmorzar popular al Llar dels Jubilats amb preus molt interessants per a socis i per a tota aquella persona que vullga apropar-se a disfrutar de l’ambient festiu de la jornada. Per la vesprada, tindrà lloc el tribut a Julio Iglesias en el centre Polivalent d’Oliva a les 20. Les entrades, no seran numerades, però si seran obligatòries, per a tindre un control d’aforo. Estan previstes més de 700 cadires per a donar cabuda i seient a tota la gent gran que vullga acudir a veure l’espectacle que oferirà el cantant Javier Ballester, qui ja va deslumbrar al públic d’Oliva amb el seu tribut a Camilo Sesto.

Per al dissabte dia 14 la programació continua amb el concurs de paelles i el Karaoke que donarà a la plaça del Llar dels Jubilats molt de color, sabor i vida amb la cocció del tradicional plat valencià. En aquesta ocasió i per organitzar millor el concurs, s'anotarà en un full de registre fet per les associacions de jubilats, el nom del responsable i el número de persones total del grup o de la paella.

La Regidoria de Gent Gran facilitarà la carn, l'arròs i l'oli als comensals de cada taula o paella que participe en el concurs. La resta dels elements necessaris, anirà per compte dels participants, com per exemple el butà, el paeller, els condiments, la beguda, etc. Les paelles es cuinaran a partir de les 12 hores, al pati de la Llar dels Jubilats. En cas de necessitat d’espai, es traslladaria a la plaça Alonso. Serà obligatori realitzar el menjar de les paelles en la LLAR. I a partir de les 19 hores, es posarà en marxa el Karaoke al Saló de ball de l’edifici de la Gent Gran d’Oliva.

Per acabar, el diumenge, tindrà lloc l’actuació de la companyia de teatre “La Clec” amb el show “Espectacle i Comèdia”. A partir de les 18 hores, les portes del Centre Polivalent obriran per a rebre a totes aquelles persones que vullguen divertir-se amb el muntatge de la companyia d’Oliva. Les entreades, com en el cas del tribut a Julio Iglesias, es podran adquirir gratuitament, amb reserva prèvia, al Llar dels Jubilats d’Oliva.

La regidora de Gent Gran de l’Ajuntament d’Oliva, Ana Morell, ha manifestat la seva enorme alegria per poder tornar a organitzar amb una major seguretat i tranquilitat aquests actes de la Setmana Cultural de la Gent Gran, perquè l’any passat ja donarem un passet endavant amb la celebració, però enguany consolidem aquesta festa, amb una sèrie d’actes que farem sempre amb la responsabilitat que caracteritza al col·lectiu de la nostra benvolguda gent gran, però sense renunciar en cap moment a la diversió, l’alegria de viure i de reunir-nos en torn a un plat de paella, fent un esmorzar popular o emocionant-nos amb les cançons de Julio Iglesias i les riatlles que ens provocaran els actors i les actrius de “La Clec”, ha indicat Morell, en la presentació de la programació.

* L’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Oliva, ha posat el número de telèfon i el WhatsApp 698 978 287, per a respondre a la ciutadania qualsevol dubte o consulta que tinga.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.