laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la presentación
Foto: AyuTavernes/2022
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 4 de mayo de 2022

TAVERNES CELEBRA LA PRIMERA EDICIÓ DELS PREMIS DIVERSITAT

 

• La Regidoria de Diversitat col·labora amb el Col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals de La Safor (CLGS) per a impulsar el primer concurs de talents sobre els valors de la diversitat, amb diferents premis per als guanyadors i guanyadores.
• El concurs busca promoure la diversitat, la inclusió i el respecte en la societat a través del talent artístic dels i les participants de totes les edats.

Tavernes, 2022.05.04. Tavernes de la Valldigna prepara la primera edició dels Premis Diversitat, un concurs de talents al voltant d’una temàtica principal, els valors de la diversitat i el respecte. Els premis es celebraran el pròxim divendres 1 de juliol en la Casa de la Cultura. La Regidoria de Diversitat i el col·lectiu CLGS de la Safor, amb la col·laboració de les regidories de Cultura i Joventut, organitzen este concurs previ a la festa del Dia de l’Orgull, que tindrà lloc el 2 de juliol a la platja de Tavernes.

L’objectiu del concurs es centra en promoure la diversitat, la inclusió i el respecte en la societat a través del talent artístic dels i les participants de totes les edats.

Així, fins al 31 de maig estaran obertes les inscripcions al formulari que trobareu en la biografia del perfil d’Instagram @premisdiversitattavernes. A més, s’haurà d’enviar un vídeo individual o grupal (o l’enllaç d’este si està penjat a xarxes socials) al correu premisdiversitat@gmail.com. El vídeo ha de tindre una duració màxima de 2 minuts i pot ser de quatre temàtiques diferents: cant, ball, arts escèniques i entreteniment.

El jurat del concurs avaluarà abans del 15 de juny els treballs presentats, tenint en compte la creativitat, innovació i originalitat del projecte; també, la qualitat del contingut, la presentació i tècniques utilitzades per a la seua creació; i per últim, el missatge i els valors de diversitat que es trasmeten en ell. Una vegada es preseleccionen els candidats i candidates, es nombrarà als guanyadors o guanyadores en la gala final dels Premis Diversitat, presentada per la reconeguda artista Liz Dust.

Els i les candidates podran aconseguir tres premis valorats en 400€ (primer lloc), 250€ (segon lloc) i 150€ (tercer lloc). A més, l’artista vencedor representarà la seua actuació en la Festa de l’Orgull 2022 de Tavernes.

La regidora de Diversitat, Lara Romero, destaca que “els primers Premis Diversitat seran un gran aparador per a defensar valors tan importants com la diversitat i la inclusió en la societat, i també per a mostrar el talent artístic i creatiu dels vallers i les valleres”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.