laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la jornada
Foto: AyuRòtova/2022
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 4 de mayo de 2022

4A ‘TROBADA A LA PLAÇA’ A RÒTOVA

 

• El passat 24 d'abril va tindre lloc a Ròtova la 4a ‘Trobada a la plaça’, en el marc de les activitats desenvolupades per a la fireta del llibre.
• La trobada es va desenvolupar entre les 10h i les 14h i va comptar amb la presència d'autors de renom com Maria Josep Escrivà, Esther Climent, Juli Capilla o Ferran Bretó.

La jornada es va iniciar amb l'espectacle de marionetes ‘Contes de Gianni Rodari’ i amb la posterior presentació del llibre ‘Heli Argilés i els misteris d’aigua’ de l'autora Esther Climent Gosp, guardonada amb el Premi Carmesina de la Safor. A les 13h, els lectors no sols van gaudir de la lectura dels textos dels seus escriptors favorits, sinó que també van poder conèixer-los-hi in situ.

Al llarg del matí també es van poder adquirir llibres en la fireta, que comptava amb la participació de la Llibreria d’Almiserà i Editorial Lletra Impresa i es va desenvolupar l'activitat “Una segona oportunitat: si t’hi apropes, te'n duus un llibre”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.